Нашата позиция е последователна и не е променена. За нас

...
 Нашата позиция е последователна и не е променена. За нас
Коментари Харесай

Нинова е категорична: Управлението на ГЕРБ бе синоним на задкулисие

 „ Нашата позиция е поредна и не е изменена. За нас ръководството на ГЕРБ е синоним на задкулисие и паралелна страна ” – това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, вицепремиер и министър на стопанската система, при влизане в постройката на Народното събрание. По думите и още предходната година Българска социалистическа партия е оповестила кражба на 10 милиарда лева, за което е алармирала прокуратурата и е поискала инспекции.

Нинова отхвърли да е знаела за ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Що се отнася до юридическата страна на проблема – съответните органи би трябвало да създадат процесуално следствените дейности. Всички чакаме да органите да свършат работата си ”, заключи вицепремиерът.

Парламентарната група на Българска социалистическа партия няма да поддържа даването на военна помощ за Украйна, разгласи водачът на партията Корнелия Нинова. „ Категорични сме по този въпрос. Това би означавало въвличането на България във войната, която желаеме неотложно да бъде прекъсната. Аз съм вицепремиер и на първо място ме интересува националния интерес. Уважаваме съюзите, в които участваме, само че българският народен интерес не постанова сега такова решение ”, заключи Нинова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР